PrintSet the fontsize to smallSet the fontsize to mediumSet the fontsize to large
 

Disclaimer

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. De site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze bezoekers, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Sonac is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Sonac of haar partners. Zonder schriftelijke toestemming van Sonac of haar partners is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie en communiceren met bezoekers van www.samengesteldvlees.nl. Sonac heeft de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik ervan. Het is niet toegestaan deze site te framen. Sonac acht zich niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot de site of de informatie op een aan www.samengesteldvlees.nl gelinkte site.

Systeemvereisten

De website www.samengesteldvlees.nl is optimaal te bekijken met Firefox of Microsoft Internet Explorer versies 5.5 of hoger en een beeldschermresolutie van 1024 x 768 pixels of hoger. Voor een correcte weergave dient javascript te zijn ingeschakeld en Macromedia Flashplayer 5.0 of hoger aanwezig te zijn. Voor het bekijken van de Pdf's is minimaal Acrobat Reader 6.0 nodig.